Anasayfa  |  İletişim  |  Dünyada Geoplast S.p.A.: english français español deutsch português türkçe   [Diğer Diller »]
 
Geoplast - Building beyond together
 

Geoplast'ın tüm ürünleri
LEED® PUANLARI
toplamanıza katkıda bulunur
LEED® sistemi nedir?
SERTİFİKALAR
Sertifika Numarası:

50 100 3643 - Rev. 007 - Yayınlandığı tarih 2018.09.14
  Zeminin güçlendirilmesi ve yüzeyin iyileştirilmesi
  Yüksek yük taşıma kapasitesi
  Kolay ve hızlı kurulum
  UV-dirençli, kötü hava koşullarına karşı dayanıklı
  Bakım süresi ve maliyetlerinde azalma
Çok amaçlı spor sahalarında kalıcı veya geçici zeminlerin oluşturulması için karo zemin kaplamaları.

Binicilik sporu için zemin stabilizasyon ızgaraları.

Kayak sporu için geliştirilmiş suni zemin ızgarası.
Binicilik Alanları
RUNFLOOR® - Binicilik alanları için zemin stabilizasyonu

RUNFLOOR, toynaklı hayvanlar için ayrılmış yüzeyleri stabilize etmek ve iyileştirmek için kullanılır. Düşük yoğunluklu polietilenden (LD PE) imal edilmiştir. RUNFLOOR, atların tendon ve eklem gerginliğini azaltmaya yardımcı olurken, yumuşak ve aynı zamanda gayet stabil bir zemin oluşturduğu için özellikle binicilikle ilgili uygulamalarda kullanılır. Hayvanların yürüme alanları ve diğer zeminler için ideal olan RUNFLOOR, toprağın stabilitesini arttırıp daha iyi bir drenaj sağladığı için eğitim-dinlenme alanları ve kapalı padoklar için de mükemmel bir seçenektir.

Ayrıca, helikopter iniş pistlerinde, gemi kızaklarının bulunduğu alanlarda, ağır vasıtaların geçtiği yolların eğimleri ve yol tümseklerinde de kullanılabilir.


Spor Sahaları
GRIPPER® - Spor sahaları için çok amaçlı zemin kaplaması

GRIPPER, spor sahalarının yüzeylerinin kaplanmasında kullanılan modüler plastik bir karodur. ITF tarafından onaylanmış ürün, yüksek mekanik dirence sahiptir ve basketbol, voleybol, futbol, tenis, hokey, dans, aerobik vb. oyunların öngördüğü sağlam ve dirençli döşeme zeminlerinin oluşturulmasını sağlar. GRIPPER, 'snap-fit' kitleme sistemi sayesinde kolayca döşenir ve döşemenin kusursuz drenajı sayesinde, çok az bir bakım ile kuru ve temiz kalır.

Kayak Pistleri
GEOSKI® - Kayak pisti oluşturmak için zemin ızgarası

GEOSKI, kış sporları için geliştirilmiş, suni kayak pisti oluşturmak için kullanılan zemin ızgarasıdır. Hem amatör hem de profesyonel kayakçıların, gerçek karda kayarmışçasına tutunuş ve akıcılık hissini yaşamalarını sağlar. Her türlü kayak sporu ekipmanı ile kullanılabilir.

Yüksek yoğunluklu polietilenden üretilen ızgaralar her koşulda elastik özelliğini ve mukavemetini korur, hava koşullarından etkilenmez. Izgaraları birbirine kilitleyen sistem sayesinde her rakımda kusursuzca döşenebilir, hem kuru hem ıslak havada güvenle kullanılabilir.

Kullanım alanları; gerçek karın olamayacağı tüm ortamlar: eğitim pistleri, kar tutmayan alanlar, teleski/telesiyej biniş ve iniş pistleri.


Geoplast S.p.A.
Via Martiri della Libertà, 6/8 - 35010 Grantorto (Padova) ITALY - Tel +39 049 9490289 - Fax +39 049 9494028 info@geoplastglobal.com
Anasayfa |  Kurumsal |  Kalıp |  Bina |  Su |  Yeşil |  Spor |  İletişim Her hakkı saklıdır.